CHOOSE
THE GOOD

Miten Fresh Stop syntyi?

Fresh Stop on yksityisten henkilöiden, tarkemmin sanottuna kaverusten perustama ja omistama. Kahviloiden tarina alkoi keväällä 2013 kun Martti bongasi Kisahallin kahvilan vuokrailmoituksen.

Istuimme alas ja mietimme omia elämäntilanteitamme ja näytti siltä, että jokainen voisi olla valmis siirtymään täysin uudenlaisiin hommiin, kukin omilta puuhiltaan. Yksi suunnitteli valtavia teollisuuskattiloita, toinen järjesti myyntivalmennuksia ja kolmas puuhasteli kiinteistöjen parissa.

Olimme vanhoja koulututtuja eri vuosilta ja meitä yhdisti selkeästi kaksi asiaa: hyvä ja ravitseva ruoka sekä urheilu. Lisäyksenä niihin, kaikilta löytyi intoa sekä uskallusta hypätä täysin tuntemattomaan maailmaan ja näin oli Fresh Stopin ensimmäinen kahvila jo todellisuutta. Ja mikäpä sopisi paremmin paikaksi, kuin legendaarinen Töölön Kisahalli, jossa yhdistyvät liikunta ja treeniin yhdistettävä ravinto.

..tarina jatkuu

Ensimmäisen kahvilan perustaminen otti aikaa ja kasvatti ymmärrystä. Sen jälkeen olimme valmiit avaamaan kahvilat Helsingin Uimastadionille vuonna 2015. Kesäkauden jälkeen syksyllä 2015 avasimme seuraavan pisteen Helsingin rautatieasemalle Elielinaukion puolelle raiteiden 14&15 väliin. Sen jälkeen olemme tarkentaneet visiotamme tuottaa maailmanluokan asiakaspalvelu- sekä tuote-elämyksiä liikuntapaikoissa sekä nopeassa take away -ympäristössä.

Perusarvoja meille ovat ennen kaikkea oikeat valinnat. Haluamme toimia lähtökohtaisesti tilanteessa kuin tilanteessa oikein kulloisenkin ymmärryksen valossa. Tämän takia palaute on toimintamme keskiössä. Monet suositut tuotteemme ovat syntyneet asiakkaidemme kysymysten kautta. Tämän lisäksi suhtaudumme alaan intohimolla ja seuraamme jatkuvasti tutkimuksia ja tutustumme uusiin tuotteisiin niin Suomessa kuin rajojen ulkopuolellakin.

Olemme kaikki tykänneet aina matkustelusta. Reissuillamme olemme todistaneet eritasoisia asiakaspalvelukohtaamisia, joista ammennamme omaan toimintaamme, josta muodostuu meidän näköisemme Fresh Stop-kulttuuri. Fresh Stop-kulttuuri pohjautuu oman tiimin hyvinvointiin, mikä synnyttää asiakkaisiin tarttuvan hyvän mielen. Hyvä asiakaspalvelu Fresh Stopissa on parhaimmillaan huikeita fiiliksiä, poikkeuksellisia asiakaspalvelukokemuksia ja elämyksiä.

Jokainen meistä on (toivottavasti ainakin!) jossain vaiheessa elämäänsä kiinnostunut syömästään ravinnosta. Niin olemme mekin ja haluamme tuoda hyviä makuja ja ravitsevia vaihtoehtoja ihmisten saataville. Hyvän maun lisäksi olemme kiinnostuneita hyvinvoinnista (ihmiset, työyhteisö, ympäristö, eläimet). Hyvinvointi kuuluu kaikille ja sen ei tarvitse olla ikävää eikä pahanmakuista.

Sallimme itsellemme myös epäsäännöllisen ”herkkupalojen” syömisen, koska tärkeintä ravinnossa ovat kuitenkin rutiinit. Kasvikset, täysjyväviljatuotteet, kasvirasvat, kuidut ja mahdollisimman aidot tuotteet mielellään ilman lisättyjä sokereita ja keinotekoisia aineita. Siitä on Fresh Stopissa kysymys hyvällä meiningillä maustettuna.

 

Kiitos että olet täällä!

Antti, Eero, Juho & Martti

CHOOSE
THE GOOD

Tule tutustumaan, löydä lempituotteesi, -asiakaspalvelijasi ja anna palautetta!

Tervetuloa!

Meidän jengi

Antti
antti@freshstop.fi

Eero
eero@freshstop.fi

Nana
nana@freshstop.fi

Juho
juho@freshstop.fi

Haluatko mukaan jengiin?

Lähetä työhakemus

Fresh Stop on nuorekas, iloinen, energinen ja välittävä työyhteisö. Loistavien asiakaskohtaamisien luomiseksi panostamme mahtavaan yhteishenkeen ja tiimin hyvinvointiin. Meillä hymyileminen, nauraminen ja hauskanpito työpaikalla on sallittua ja siihen kannustetaan, mutta samalla toki myös perushommat pitää hoitaa kunnolla. Uskomme siihen, että paras asiakaspalvelukokemus syntyy, kun tarkkaan valitulla työntekijätiimillä on puitteet kunnossa työkalujen ja -ilmapiirin kannalta. Näillä eväillä lähdetään hymyssä suin kohtaamaan kahviloihimme saapuvia asiakkaita. Oletko sinä valmis kohtaamaan meidät? 😉

Laita hakemus tulemaan osoitteessa freshstop.fi/meille-toihin/