choose the good

LAADUKASTA

HYVÄNMAKUISTA

TERVEELLISTÄ

Jokaisesta tuotteestamme löytyy tarina

Jokaisen myymämme tuotteen takana on aina jokin tarina. Yleensä siihen liittyy kuitenkin ennen kaikkea hyvä maku. Tämän lisäksi tutkimme monen tuotteemme taustoja sekä tuotesisältöä, ympäristön rasittavuutta sekä tuottajayritystä kaiken takana. Tärkeimpänä meille on kahvi, jonka kanssa olemme tehneet yhteistyötä toimintamme alusta saakka alansa huippujen kanssa Kaffa Roasteryn pienpaahtimolta.
Haluamme myös tehdä töitä itsemme kokoisten yritysten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Yhdessä olemme kaikki isompia ja pystymme vaikuttamaan oikeampiin valintoihin. Joudumme tekemään tuotteidemme/toimintamme kanssa jatkuvasti erilaisiin päätöksentekotilanteisiin ja pyrimme aina valitsemaan mielestämme mahdollisimman oikein. Päätöksiin vaikuttavat tuotantotapa, tuote, maku sekä tietenkin myös hinta. Pyrimme aina tuottamaan siis mahdollisimman hyvää ja oikeita valintoja niin kohtuullisella hinnalla kuin mahdollista, jotta tuotteemme olisivat kaikkien saatavilla.

Tuotteet

Kahvi&Tee

Meillä tavoitteena on paras kahvi. Tästä syystä sitä meille paahtaa maailmanluokan pienpaahtimo Punavuoresta, Kaffa Roastery. Teet Fresh Stopille tulevat mahtavan TheHuoneen kautta irtolehtisenä, jotka pakataan yksittäispusseihin kahviloissamme. Tee on uskomattoman monipuolinen nautintoaine, johon kannattaa tutustua.

Smoothiet

Smoothie-reseptimme perustuu aitoihin hedelmiin, vihanneksiin ja kotimaisiin marjoihin. Smoothieiden kovan menekin vuoksi, teemme ne valmiiksi, josta saat ne nopeasti mukaasi. Kaikki smoothiemme ovat vegaanisia eikä niihin ikinä lisätä sokeria.

Sämpylät

Sämpylöissämme korostuu hyvä maku, ravintosisältö sekä edullisuus. Leivät on aina saman päivän aikana valmistettuja. Vaihtoehtoja on gluteenittomille sekä vegaaneille.

Aamiainen

Aamiaista tarjoilee kaikki kahvilamme Allaskahvilaa lukuunottamatta. Niistä löydät kaikkialta kahvia/teetä, puuroa, sämpylöitä sekä smoothieita ja suosittuja ulkokananmunia. Aamupalatarjouksilla tietenkin.

Mehut

Löydät kaikista kahviloistamme erilaisia huippulaadukkaita mehuja jääkaapista.

Herkut

Herkutella voi monella eri tapaa. Meiltä löydät yhtäältä korvapuusteja, toisaalta cookieita, käsin valmistettuja raakasuklaaruutuja ja jäätelöä. Herkutella saa ja pitääkin satunnaisesti. Suosimme tuotteita, joissa käytetään ruskeaa sokeria.

Muut

Innostumme helposti uusista ja hyvistä tuotteista lisänä oivaan valikoimaamme. Lähetä meille kysymyksiä ja palautetta niin katsotaan voisiko kahviloistamme löytyä jotain vieläkin parempaa” Palkitsemme toteutuneet ehdotukset 😉

GOTTA STAY
FRESH

Jäikö jotain puuttumaan!

Jos jäit kaipaamaan jotain kahviloidemme valikoimaan, heitä meille toiveesi osoitteeseen info@freshstop.fi tai täytä alla oleva lomake. Pyrimme toteuttamaan asiakkaidemme hulluimmatkin toiveet ja mielihalut.